Gear4music Digitaalipianot

Gear4Music.com

Gear4music digitaaliset pianot on vaikuttava design, ääni ja rakentaa edullisempaa hintaa kuin paljon kalliimpia merkkejä. View All Information

Digipianot Gear4musicilta

Ensimmäiset 42 tuotetta näkyvillä

Digipianopaketit Gear4musicilta

Ensimmäiset 35 tuotetta näkyvillä

Neuvoja ostettaessa digitaalista pianoa

Digitaalinen piano on sähkö instrumenttia, jonka tarkoituksena on toimia ensisijaisesti vaihtoehtoinen mahdollisuus perinteisten, akustinen virkaveljiinsä. Toisin kuin pianoa on ei merkkijonoja, moukarit ja ei soundboard. Sen sijaan on sähköisen äänen sirut ja kaiuttimet, jota voidaan toistaa ääni- ja tuntumaa soittaminen perinteisten pianoa.

Koska digitaalinen piano vetoaa näytteenotto, se tuottaa monenlaisia muita soitinen ääniä. Esimerkiksi muusikot valita tällaisten soittimet huilut, cembalot, merkkijonot ja lyömäsoittimet, tekeminen digitaalisen piano verkoiksi laite.

Muita huomioon otettavia seikkoja, kun ostat digipiano

On myös useita lisälaitteita, jotka voidaan parantaa digitaalisen piano, kuten kuulokkeet. Muusikot valita alueen laitteiden, mukaan lukien Roland RH-300 kuulokkeet, jotka ovat 3.4 m suora kaapelin kanssa ja Audio Technica ATH-M40FS kuulokkeet, jotka tulevat samasta pituus-kaapelilla.

Sillä välin niille, joilla ei jo ole yksi, pianojakkara lisäksi voi olla tarpeen. Gear4music tuottaa Deluxe Piano-jakkara, perinteinen tyyli, joka on ihanteellinen meille digitaalisen piano mukaisesti.

Digipianouutiset

NAMM 2017: Kawai CN27, CN37 ja ES110 Harmonikat

Tilattavissa on Gear4music, Kawai's CN27, CN37 ja ES110 Digipiano yhdistää aito klassinen tunnelma lukuisia nykyaikaisia yksityiskohtia... Lisää »

Roland GP607 digitaalinen Grand Piano musta/valkoinen nyt varastossa

Yhdistämällä akustinen sointi eduista ja nykyaikaisesta teknologiasta käytännön järjestelyistä, GP607 on varmasti tuo elegance runsaasti kaikki kotitalouden... Lisää »

CasioGP-500 Celviano hybridi digitaalinen flyygeli palkittiin otsikko "innovatiivisia ja luotettavien Piano tuote 2016"

Täynnä useita hienoja ominaisuuksia, Celviano Grand hybridimallinen tarjoaa soittajalle ennennäkemättömän suorituskyvyn ja ennennäkemätön sävy... Lisää »

Gear4music sileää Casio Celviano GP-300 Grand hybridimallinen pianojen

Ylellinen digitaalinen piano suunniteltu uskollisesti uudestaan grand akustinen piano, ääni Casio Celviano GP-300 on erinomainen työkalu sananvapautta vaativille pianisti... Lisää »