Gear4music Digitaalipianot

Gear4Music.com

Gear4music digitaaliset pianot on vaikuttava design, ääni ja rakentaa edullisempaa hintaa kuin paljon kalliimpia merkkejä. View All Information

Digipianot Gear4musicilta

Ensimmäiset 20 tuotetta näkyvillä

Digipianopaketit Gear4musicilta

Ensimmäiset 21 tuotetta näkyvillä

Minster-pianot myynnissä Gear4music.comilla

Ensimmäiset 0 tuotetta näkyvillä

Neuvoja ostettaessa digitaalista pianoa

Digitaalinen piano on sähkö instrumenttia, jonka tarkoituksena on toimia ensisijaisesti vaihtoehtoinen mahdollisuus perinteisten, akustinen virkaveljiinsä. Toisin kuin pianoa on ei merkkijonoja, moukarit ja ei soundboard. Sen sijaan on sähköisen äänen sirut ja kaiuttimet, jota voidaan toistaa ääni- ja tuntumaa soittaminen perinteisten pianoa.

Koska digitaalinen piano vetoaa näytteenotto, se tuottaa monenlaisia muita soitinen ääniä. Esimerkiksi muusikot valita tällaisten soittimet huilut, cembalot, merkkijonot ja lyömäsoittimet, tekeminen digitaalisen piano verkoiksi laite.

Muita huomioon otettavia seikkoja, kun ostat digipiano

On myös useita lisälaitteita, jotka voidaan parantaa digitaalisen piano, kuten kuulokkeet. Muusikot valita alueen laitteiden, mukaan lukien Roland RH-300 kuulokkeet, jotka ovat 3.4 m suora kaapelin kanssa ja Audio Technica ATH-M40FS kuulokkeet, jotka tulevat samasta pituus-kaapelilla.

Sillä välin niille, joilla ei jo ole yksi, pianojakkara lisäksi voi olla tarpeen. Gear4music tuottaa Deluxe Piano-jakkara, perinteinen tyyli, joka on ihanteellinen meille digitaalisen piano mukaisesti.

Digipianouutiset

Casio voimien Mercury-palkinnon ehdokkaana Musican Laura Mvula musiikinopettaja of the Year Awards 2017

Klassinen FM maineikas musiikin opettaja määritetään suurin koskaan, esittelee erinomaisia koulutuksen saavutuksia musiikin opettajat kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa... Lisää »

Musikmesse 2016: Casio GP-400 Grand hybridi Piano käynnisti

Casio replikoida soittokokemuksen uuden GP-400 Grand hybridi digipiano flyygeli.... Lisää »

Nord käyttöön kahden upean uuden ja ainutlaatuisen välineen Nord Piano-kirjastoon.

Omistajat valittujen Nord tuotteiden nyt ladata Mozart Fortepiano ja Beethoven Broadwood äänet ilmaiseksi.... Lisää »

NAMM 2016: Nord kätkemiseen Nord Piano 3

Nord on lisännyt kansi Piano 3 - handbuilt Ruotsissa, 88-koskettiminen koskettimisto on parannettu painotettu toiminta flyygeli tuntuu, ivory touch ja laajennettua muistia.... Lisää »