DJ syntikoita

DJ syntikoita ovat yleensa pienikokoinen tarjoaa hyvin vahan tilaa, taydellinen DJ menna. Ne voidaan helposti sisallyttaa live telineeseen tai studio ei valia kuinka suuri tai pieni.

View All Information

DJ syntikoita

Ensimmäiset 106 tuotetta näkyvillä

Tietoja syntetisaattoreista

Syntetisaattoreiden asiakkaan useita äänen generaattorit yleisimmin määräysvallassa näppäimistöt monimutkaisten aaltomuodot luomiseen. Usein käyttää DJ koko historiansa syntetisaattori on käytetty toistavan kaikkia Tyylilaji n musiikki - Kraftwerk uraauurtavia työn Beatles lively toimimaan muusikot elektronisen musiikin luomiseen.

Gear4music.comissa voimme käsitellä uraauurtava valmistajien Korg, Yamaha, Roland, Nord ja monia muita tarjoamaan, sinun on paras paras syntetisaattoreiden hinnat online-tilassa. Korgin R3 syntetisaattori houkuttelee kaikenlaisia muusikot ja tuottajien, onko Aloittelija tai professional ja sen täysi analoginen syntetisaattori äänen pienikokoinen elimessä. Voit myös microKORG on myös asiakkaidemme suosiossa ja kriitikoilta laaja valikoima erilaisia aaltomuodot.

DJ:n syntetisaattoriuutiset

Behringer paljastaa kompakti, kolmen oktaavin DeepMind 6 Synth

Uutisia on tullut Superbooth jotka Behringer käyttöön heidän upouusi syvä mielen 6, pienempi enemmän tiivistetty versio isoveljensä DeepMind 12... Lisää »

Yamaha paljastaa MX88 syntetisaattori kynnyksellä Superbooth

Hyödyntämällä innovatiivisia ominaisuuksia suunniteltu täydentämään moderni pianisti Yamaha's MX88 Synth tarjoaa uudelleen hankkivansa design ja virheetön toimivuus.... Lisää »

Novation käynnistää huippu, kahdeksan ääni syntetisaattori

Synth, joka ylpeilee erilaisia kiinnostavia muuttujia Novation's Peak tuo seuraavan tason käyttäjä toiminta kansi lupaava kuulijan luova kokemus.... Lisää »