DJ syntikoita

DJ syntikoita ovat yleensa pienikokoinen tarjoaa hyvin vahan tilaa, taydellinen DJ menna. Ne voidaan helposti sisallyttaa live telineeseen tai studio ei valia kuinka suuri tai pieni.

View All Information

DJ syntikoita

Ensimmäiset 108 tuotetta näkyvillä

Tietoja syntetisaattoreista

Syntetisaattoreiden asiakkaan useita äänen generaattorit yleisimmin määräysvallassa näppäimistöt monimutkaisten aaltomuodot luomiseen. Usein käyttää DJ koko historiansa syntetisaattori on käytetty toistavan kaikkia Tyylilaji n musiikki - Kraftwerk uraauurtavia työn Beatles lively toimimaan muusikot elektronisen musiikin luomiseen.

Gear4music.comissa voimme käsitellä uraauurtava valmistajien Korg, Yamaha, Roland, Nord ja monia muita tarjoamaan, sinun on paras paras syntetisaattoreiden hinnat online-tilassa. Korgin R3 syntetisaattori houkuttelee kaikenlaisia muusikot ja tuottajien, onko Aloittelija tai professional ja sen täysi analoginen syntetisaattori äänen pienikokoinen elimessä. Voit myös microKORG on myös asiakkaidemme suosiossa ja kriitikoilta laaja valikoima erilaisia aaltomuodot.

DJ:n syntetisaattoriuutiset

ROLI FXpansion STROBE2 mukana kaikki ROLI Seaboards

Tehokas STROBE2-ohjelmisto on nyt saatavilla kaikille niille, jotka ostavat tai ostanut joko ROLI Seaboard NOUSUA tai GRAND syntetisaattori... Lisää »

NAMM 2017: Dave Smith Instruments ilmoittaa REV2

Rakentaa sen edeltäjä Prophet 08, REV2 tarjoaa koko joukon mielenkiintoisia ja innovatiivisia lisäykset muotoonsa.... Lisää »

NAMM 2017: Pioneer DJ Toraiz AS-1 yksiääniset syntetisaattori

Mahdollistaa dynaamista käyttöä studiossa ja lavalla, Toraiz AS-1 on taatusti vaikutuksen... Lisää »