DJ syntikoita

DJ syntikoita ovat yleensa pienikokoinen tarjoaa hyvin vahan tilaa, taydellinen DJ menna. Ne voidaan helposti sisallyttaa live telineeseen tai studio ei valia kuinka suuri tai pieni.

View All Information

DJ syntikoita

Ensimmäiset 149 tuotetta näkyvillä

Tietoja syntetisaattoreista

Syntetisaattoreiden asiakkaan useita äänen generaattorit yleisimmin määräysvallassa näppäimistöt monimutkaisten aaltomuodot luomiseen. Usein käyttää DJ koko historiansa syntetisaattori on käytetty toistavan kaikkia Tyylilaji n musiikki - Kraftwerk uraauurtavia työn Beatles lively toimimaan muusikot elektronisen musiikin luomiseen.

Gear4music.comissa voimme käsitellä uraauurtava valmistajien Korg, Yamaha, Roland, Nord ja monia muita tarjoamaan, sinun on paras paras syntetisaattoreiden hinnat online-tilassa. Korgin R3 syntetisaattori houkuttelee kaikenlaisia muusikot ja tuottajien, onko Aloittelija tai professional ja sen täysi analoginen syntetisaattori äänen pienikokoinen elimessä. Voit myös microKORG on myös asiakkaidemme suosiossa ja kriitikoilta laaja valikoima erilaisia aaltomuodot.

DJ:n syntetisaattoriuutiset

Roland käynnistää Ko-07 työaseman ja SE-02 syntetisaattori

Ensimmäinen synth merkinnät Rolandtulevaisuudessa uudelleen, Ko-07 työasema ja SE-02 syntetisaattori lupaus käyttäjän täydellinen ilmaus ja laivalla monipuolisuus.... Lisää »

Moog ilmoittaa rajoitettu myöhemmin 37 CV syntetisaattori

A uudelleentulkinta sen edeltäjä Moog myöhemmin 37 CV analoginen Synth perustuu kumulatiivinen rasitusten Moog ja juuri niitä ihmisiä, jotka tuntevat heidät.... Lisää »

Behringer paljastaa kompakti, kolmen oktaavin DeepMind 6 Synth

Uutisia on tullut Superbooth jotka Behringer käyttöön heidän upouusi syvä mielen 6, pienempi enemmän tiivistetty versio isoveljensä DeepMind 12... Lisää »