Rumpukoneet

Rumpukoneet, joita kutsutaan myös rumpupadeiksi, ovat ihanteellisia tiskijukille. Ne on kehitetty matkimaan rumpuja tai muita lyömäsoittimia mahdollistaen biitin sekvenssoinnin ja äänittämisen käyttäen padejä tai nappuloita. Ne ovat suosittuja elektronisessa musiikissa, mutta ne myös mahdollistavat lennossa sämpläämisen ja reaaliaikaisen tallennuksen antaen tiskijukalle kyvyn tehdä hänen omia yksilöllisiä biittejään ja muokata niitä livetilanteessa.

View All Information

DJ rumpukoneita

Ensimmäiset 37 tuotetta näkyvillä

Tietoja rumpukoneet

DJ: T, koneet, myös tarkoitettu, kuten rummun padit, suunnitellaan matkia rummut tai muut Lyömäsoittimet äänen rummun ihanteellinen salliminen kyky järjestys ja tietueen iskua, lämpötyynyille tai painikkeiden avulla. Sekä suosittuja elektronisen musiikin mahdollistetaan myös purjehtia, näytteenotto- ja antamalla DJ:n kyky tehdä omia yksilöllisiä iskua ja muokata niitä elävien kapasiteetin reaaliaikaisen tallennuksen.

Gear4music.comissa meillä on kattava valinnan rummun koneiden innovatiivisten merkkien, kuten Alesis, pomo, Zoom, Elektron ja Native Instruments. Pomo DR-800 on rytmi-ohjelmointi-powerhouse, joka ladataan maailman luokan rummut, lyömäsoittimet ja basso äänet. Meillä on valikoimissa tämä kysytyn rummun koneen ja monet muut verkossa alhaisin hinnoin, Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

DJ rumpukone Uutiset

Musikmesse 2016: Nord Drum 3 lyömäsoittimet syntetisaattori ja moduuli

Uusi Nord Drum 3 yhdistyy upea soitettavuus rajoittamaton äänisuunnittelu mahdollisuuksia innovatiivisten Nord Drum 2.... Lisää »

Arturia käyttöön iSpark Beat-prosessin App

Arturia liittyä iOS musiikkia app vallankumouksen kanssa iSpark.... Lisää »

NAMM 2016: Teenage Engineering mennä Retro kolme uutta Pocket syntetisaattorit

Teenage Engineering on tuottanut toinen kolme kannettava synth malleja voit lisätä sen jo erittäin onnistunut linja pocket syntetisaattoria.... Lisää »