DJ-dekit

& soittimet

Dekit ovat usein kaikkein olennaisimmat tiskijukan laitteet. Valitsevat he sitten vinyyli-, CD- tai MP3-välineet, dekkien (tai levysoittimet, joina ne tunnetaan myös) avulla tiskijukka miksaa, skrätsää ja yhdistelee biitit eri ääniraidoilla. Gear4music.comissa meillä on kaikki mitä tarvitset omaan DJ-settiisi dekeistä miksereihin, valaistuksesta PA-laitteisiin johtavilta valmistajilta kuten Behringer, Korg ja Numark.

View All Information

Myydyimmät DJ-dekit & soittimet

Ensimmäiset 12 tuotetta näkyvillä

DJ kannet ja soittajat

DJ kannet kattavat monia vanhan koulun levysoittimet kehittynyt ohjaimet. Mitä olet osaksi, on lyömätön valikoimaa DJ vaihde valmistajilta kuten edelläkävijä, Native Instruments, Numark ja Novation.

Monet DJ kannet tänään hybridit toimii ääniliitäntöjä yhdentymisen atk-pohjainen setup - Numark NDX800 käsittää kaikki kolme medioissa.

USB/MIDI-ohjaimet, kuten ystävät Numark NS7 käytetään myös yhdessä virtuaalinen DJ-ohjelmisto, kuten NI Traktor-antaa käyttäjien tehokas ohjelmisto, mutta säilytämme levysoittimen tuntoon puolella.

Meidän laaja DJ Gear4music.com on mukana uusin DJ CD-soittimet, digitaalinen DJ, DJ-kuulokkeet, DJ-mikserit, DJ MP3-soittimet, DJ ohjelmistoja, DJ levysoittimet, DJ kaiuttimet ja DJ:n valaistus.

DJ-Uutiset

McDonald's käyttöön musiikin tekemisen lauta!

McDonald's kaupungissa Alankomaat yhdistää beats ja big Mac käyttöön uuden musiikin tekemisen paikka matto.... Lisää »

Pioneer DJ paljastaa DDJ-RB ja DDJ-RR Rekordbox DJ-ohjain

Pioneer laajentaa rekordbox dj controller tuotevalikoimaansa DDJ-RB ja DDJ-RR.... Lisää »

Vielä mahdollisuus kauppa Push 1 saat 30 % Off Push 2

Päivitä Ableton työntää 2 kanssa tämän rajoitetun ajan tarjous päivään toukokuuta 1 2016.... Lisää »

Novation paljastaa piirilevyn komponentteja

Novation on paljastanut piirilevyn komponentteja - sarja työkaluja laajentaa piiri auttaa suunnittelemaan, luoda ja muokata ainutlaatuisia instrumentit.... Lisää »