DJ-dekit

& soittimet

Dekit ovat usein kaikkein olennaisimmat tiskijukan laitteet. Valitsevat he sitten vinyyli-, CD- tai MP3-välineet, dekkien (tai levysoittimet, joina ne tunnetaan myös) avulla tiskijukka miksaa, skrätsää ja yhdistelee biitit eri ääniraidoilla. Gear4music.comissa meillä on kaikki mitä tarvitset omaan DJ-settiisi dekeistä miksereihin, valaistuksesta PA-laitteisiin johtavilta valmistajilta kuten Behringer, Korg ja Numark.

View All Information

Myydyimmät DJ-dekit & soittimet

DJ kannet ja soittajat

DJ kannet kattavat monia vanhan koulun levysoittimet kehittynyt ohjaimet. Mitä olet osaksi, on lyömätön valikoimaa DJ vaihde valmistajilta kuten edelläkävijä, Native Instruments, Numark ja Novation.

Monet DJ kannet tänään hybridit toimii ääniliitäntöjä yhdentymisen atk-pohjainen setup - Numark NDX800 käsittää kaikki kolme medioissa.

USB/MIDI-ohjaimet, kuten ystävät Numark NS7 käytetään myös yhdessä virtuaalinen DJ-ohjelmisto, kuten NI Traktor-antaa käyttäjien tehokas ohjelmisto, mutta säilytämme levysoittimen tuntoon puolella.

Meidän laaja DJ Gear4music.com on mukana uusin DJ CD-soittimet, digitaalinen DJ, DJ-kuulokkeet, DJ-mikserit, DJ MP3-soittimet, DJ ohjelmistoja, DJ levysoittimet, DJ kaiuttimet ja DJ:n valaistus.

DJ-Uutiset

Ableton Live Live 9,7 - tulossa pian!

Ableton on ilmoittanut tulevan päivityksen ylistämä suorana lähetyksenä 9 musiikkiohjelmisto.... Lisää »

Korg ilmoittaa uuden Electribe ja Electribe sampleri

Korg on heittää kaksi uutta koneet julkaistusta menneisyyttä.... Lisää »

Numark kätkemiseen uusi NVII ammattimainen DJ-ohjain

Numark's uusin DJ-ohjain tarjoaa merkittävää suorituskyvyn päivitykset alkuperäinen NV edeltäjä.... Lisää »

McDonald's käyttöön musiikin tekemisen lauta!

McDonald's kaupungissa Alankomaat yhdistää beats ja big Mac käyttöön uuden musiikin tekemisen paikka matto.... Lisää »