DJ kannet & soittimet

Dekit ovat usein kaikkein olennaisimmat tiskijukan laitteet. Valitsevat he sitten vinyyli-, CD- tai MP3-välineet, dekkien (tai levysoittimet, joina ne tunnetaan myös) avulla tiskijukka miksaa, skrätsää ja yhdistelee biitit eri ääniraidoilla. Gear4music.comissa meillä on kaikki mitä tarvitset omaan DJ-settiisi dekeistä miksereihin, valaistuksesta PA-laitteisiin johtavilta valmistajilta kuten Behringer, Korg ja Numark.

View All Information

DJ kannet & soittimet

Ensimmäiset 15 tuotetta näkyvillä

DJ kannet ja soittajat

DJ kannet kattavat monia vanhan koulun levysoittimet kehittynyt ohjaimet. Mitä olet osaksi, on lyömätön valikoimaa DJ vaihde valmistajilta kuten edelläkävijä, Native Instruments, Numark ja Novation.

Monet DJ kannet tänään hybridit toimii ääniliitäntöjä yhdentymisen atk-pohjainen setup - Numark NDX800 käsittää kaikki kolme medioissa.

USB/MIDI-ohjaimet, kuten ystävät Numark NS7 käytetään myös yhdessä virtuaalinen DJ-ohjelmisto, kuten NI Traktor-antaa käyttäjien tehokas ohjelmisto, mutta säilytämme levysoittimen tuntoon puolella.

Meidän laaja DJ Gear4music.com on mukana uusin DJ CD-soittimet, digitaalinen DJ, DJ-kuulokkeet, DJ-mikserit, DJ MP3-soittimet, DJ ohjelmistoja, DJ levysoittimet, DJ kaiuttimet ja DJ:n valaistus.

DJ-Uutiset

Elektron's Octatrack MKII, uusi sykkivä sydän Studio perustamiseen

Laajentaa kriitikoiden ylistämä edeltäjänsä Octatrack onnistumisia, MKII lupaa lisää toimivuutta ja käytännöllisyyttä kuin koskaan ennen.... Lisää »

Numark ilmoittaa seuraaja NS6 Controller-NS6II

Keskeinen menestyksen ja design NS6-ohjaimen Numark tuoda esiin seuraavan sukupolven DJ ohjaimet innokkaasti DJ ympäri maailmaa... Lisää »

Stanton käynnistää ST.150 M2, STR.850 M2 ja T.92 M2 levysoittimet

Mukana on runsaasti jännittäviä uusia ominaisuuksia, M2-sarjan lupaa paljon luovia ja kuulo vaativille DJ.... Lisää »

NAMM 2017: Denon DJ vapauttaa uusi Prime-alue

Erinomainen sarja on mediasoitin, levysoitin, mikseri ja analyysiohjelmisto. Täyttää kaikki mahdollinen tarve moderni DJ Denon DJ osui naulan päähän.... Lisää »