DJ:n tietokoneet

Tiskijukat kääntyvät enenevässä määrin tietokoneisiin live-esiintymisissä että tehokkaana studiotyökaluna. Yhdessä DJ-ohjelmiston, MIDI-ohjaimen tai -koskettimien, ääniliitännän ja suuren kiintolevyvarastoinnin kanssa DJ:n ei enää tarvitse raahata mukanaan raskaita vinyylejä ympäriinsä. Gear4music.comilla on eräät alhaisimmista DJ:n tietokonehinnoista Yhdistyneessä kuningaskunnassaÖ se on muusikon online supermarket.

View All Information

Suosituimmat tietokoneen DJ Gear

Tietoja DJ:n tietokonelaitteista

Kuten kotimainen välineitä Traktor aikakoodaus Pro käytetään paljon DJ-aloittelijoista ammattilaisiin. Niille, jotka haluavat pitäytyä vinyyli-kokoelmaan, mutta käyttää voimaa ja joustavuutta tietokone on mahdollista käyttää timecoded vinyyli.

Jotkut DJ parantaa niiden asetettu grafiikka. VJ'ing tunnettu elokuva ja still-kuvien voidaan synkronoida musiikkia MIDI-ohjaimen.

DJ:n tietokoneuutiset

Numark ilmoittaa seuraaja NS6 Controller-NS6II

Keskeinen menestyksen ja design NS6-ohjaimen Numark tuoda esiin seuraavan sukupolven DJ ohjaimet innokkaasti DJ ympäri maailmaa... Lisää »

Denon DJ käynnistää #ChangeYourRider ennakoiden julkaisu

Valmistaudumme tähän asti uusin Denon DJ alue, Denon on julkaissut teaser, joka tarjoaa ratkaiseva vihjeitä siitä, mitä uusin tuote voidaan... Lisää »

Native Instruments"Traktor Kontrol S8 Gear4music nyt myynnissä

Featuring joukko innovatiivisia komponentteja, jotka tarjoavat perimmäinen kokemus live DJ, Traktor Kontrol S8 on uuden vertailukohdan ohjaimet kaikkialla... Lisää »