DJ ja Tuotanto

Selaa uusimpia DJ & tuotanto laitteita mukaan lukien dekit, DJ mikserit, syntikat ja samplerit johtavilta valmistajilta kuten Native Instruments, Pioneer ja Roland.

View All Information

Suosituin DJ-kalusto

Tietoja DJ:n laitteista

DJ-asennusohjelma, onko digitaalinen, vinyyli tai atk-pohjainen Gear4music.comissa on paras alue, DJ vaihde - mukaan lukien CD-soittimet, MP3-soittimet, levysoittimet, mikserit DJ:n ohjelmistot, äänikortit ja paljon muuta.

Nyt on helpompaa kuin koskaan voi päästä DJ'ing. Yksinkertaisesti käyttämällä kannettavan tietokoneen ja DJ-ohjelmistoja, kuten Native Instruments Traktor aikakoodaus Pro, kuka tahansa alkaa sekoittaminen omia raitoja.

Kehittyneempiä DJ löytää meidän kattava MIDI-ohjaimet, Audio liittymiä ja samplerit hyödyllisiä tuotannon ja suorituskyvyn työkalut.

DJ:n laiteuutiset

Numark ilmoittaa seuraaja NS6 Controller-NS6II

Keskeinen menestyksen ja design NS6-ohjaimen Numark tuoda esiin seuraavan sukupolven DJ ohjaimet innokkaasti DJ ympäri maailmaa... Lisää »

Pioneer käyttöön upouusi DJM-250MK2 2-kanavainen DJ-mikseri

Varustettu monia uusia ominaisuuksia, jotka edistävät sekoittaen valmiudet ammattitason, DJM-250MK2 2-kanavainen DJ-mikseri on ennakkotapaus uusi.... Lisää »

Stanton käynnistää ST.150 M2, STR.850 M2 ja T.92 M2 levysoittimet

Mukana on runsaasti jännittäviä uusia ominaisuuksia, M2-sarjan lupaa paljon luovia ja kuulo vaativille DJ.... Lisää »