DJ:n laitekauppa

DJ-laitteet ovat avain tiskijukan menestykseen. Täydellisen miksin saavuttaminen vaatii oikean laitteiston. Tänään tiskijukista on tullut maailman tunnistettavimpia muusikoita. DJ:n laitteisto ei määritä vain niiden soundia vaan myös niiden suorituskykyn.

View All Information

Suosituin DJ-kalusto

Tietoja DJ:n laitteista

DJ-asennusohjelma, onko digitaalinen, vinyyli tai atk-pohjainen Gear4music.comissa on paras alue, DJ vaihde - mukaan lukien CD-soittimet, MP3-soittimet, levysoittimet, mikserit DJ:n ohjelmistot, äänikortit ja paljon muuta.

Nyt on helpompaa kuin koskaan voi päästä DJ'ing. Yksinkertaisesti käyttämällä kannettavan tietokoneen ja DJ-ohjelmistoja, kuten Native Instruments Traktor aikakoodaus Pro, kuka tahansa alkaa sekoittaminen omia raitoja.

Kehittyneempiä DJ löytää meidän kattava MIDI-ohjaimet, Audio liittymiä ja samplerit hyödyllisiä tuotannon ja suorituskyvyn työkalut.

DJ:n laiteuutiset

Stanton käynnistää ST.150 M2, STR.850 M2 ja T.92 M2 levysoittimet

Mukana on runsaasti jännittäviä uusia ominaisuuksia, M2-sarjan lupaa paljon luovia ja kuulo vaativille DJ.... Lisää »

NAMM 2017: Denon DJ DJ vapauttaa uusi Prime-alue

Erinomainen sarja on mediasoitin, levysoitin, mikseri ja analyysiohjelmisto. Täyttää kaikki mahdollinen tarve moderni DJ Denon DJ DJ osui naulan päähän.... Lisää »

NAMM 2017: Akai paljastaa MPC-X ja MPC Live koneet

Tarkistaminen niiden juuret Akai on tarkoitus elvyttää klassikko MPC-sarja ja vielä monia moderneja päivityksistä arvostetun musiikin tuotantoyksiköt... Lisää »