Nappaimisto Instruments

Pasuuna on vaskipuhallinperheen jäsen ja sen teleskooppinen luistin, jota käytetään vaihtelemaan äänenkorkeutta, on sen tunnistettava piirre. Kuten kaikki vaskipuhaltimet pasuuna edellyttää soittajien pärisyttävän huuliaan tuottaakseen äänen: tätä tekniikkaa kutsutaan ansatsiksi eli huuliotteeksi.

View All Information

Suosituimmat pasuunaa

Ensimmäiset 15 tuotetta näkyvillä

Tietoja pasuunoista

Osa messinki-perheen Pasuuna on ollut noin yli 600 vuotta ja on vain moderni orkesterin messinki soitin, joka voi soittaa kaikki kromaattisen asteikon alusta muistiinpanoja. Ominaista sen teleskooppinen dian Pasuuna on laajalti käytetty klassista musiikkia ja on käytetty useissa kappaletta Mozart ja Beethoven.

Tunnettuja musiikki-instrumenttien tarjoamme Yamaha pasuunaa verkossa alhaisin hinnoin. Gear4music.com olemme myös ylpeitä tarjoamaan meidän merkkituotteiden Gear4music pasuunaa, mukaan lukien tenori Pasuuna aloittelija pakkauksissa. Palkkio Coppergate ja Jupiter alueet on suunniteltu vaihtoehtona, suunniteltu etenee Pasuuna pelaajia. Tämä valinta ja monenlaisia Pasuuna tarvikkeet meillä on kaikki mitä tarvitset.

Pasuunauutiset

pBone Soita 30 päivää haaste aloittaa

pBone muovi pasuunaa haaste oppia soittamaan vain 30 päivää!... Lisää »

Denis Wick messinki tarvikkeet nyt on Gear4music

Olemme innoissamme ilmoittaa uusi tuotemerkki nyt saatavilla Gear4music, monenlaisia messinki tarvikkeita Denis Wick.... Lisää »

7 parhaat keinot alle 7

Monet vanhemmat haluavat kannustaa lapsensa vievät väline varhain elämässä. Musiikki voi olla hauskaa ja palkitsevaa toimintaa lapsille vaan tiedä mistä aloittaa voi olla hankalaa. Tässä on meidän top Plektrat ihanteellinen starter välineitä alle 7.... Lisää »