Bassokotelot

Bassokitarakotelomme sopivat kaiken muotoisille ja tyylisille bassokitaroille. Kotelot ovat olennainen lisävaruste basisteille, jotka haluavat kuljettaa hyödyllisiä välineitä turvallisesti.

View All Information

Bassokitaralaukut & Kotelot

Ensimmäiset 117 tuotetta näkyvillä

Tietoja basson pusseista ja koteloista

Helpoin tapa suojata oman basso on basso pussi tai asiassa. Bassot kestää paljon väärinkäyttö, varsinkin, jos soitat live esityksiä ja retket. Gear4music.comissa käytettävissä on kahdenlaisia basso tapauksissa.

Pehmustettu kotelot on suotuisa, koska ne tarjoavat suojan hyvä määrä, ja on usein ylimääräisiä taskut ja helppoa kuljetusta olkahihnat valossa. Pehmustettu kotelot kuitenkin suojaa lämpötilan muutoksia vastaan.

Kova kotelot sitä vastoin erinomainen suojaavat lämpötila, kosteus ja fyysisten virheiden varalta ja ovat välttämättömiä pitkän matkoilla tai taso lennot. Verrattuna muihin malleihin tallentamista, kova kotelot ovat selvästi turvallisin ja jos se on suojattu oikein kova kotelo lähes mitään voi tapahtua siihen.

Bassokitarauutiset

POMO aloittaa GT-1B basso tehosteprosessori

Vähän tilaa? Tarvitsetko koko kirjaston ääniä jalat? POMO uusi GT-1B basso efektiprosessori on kaikki perusteet peitossa.... Lisää »

NAMM 2017: Ibanez SRAS7 7 jono Fretted ja nauhaton basso

Epätavanomaiset ovat mitä Ibanez osaavat parhaiten, SRAS7 tuo parhaat puolet moderni muusikko sen yhdistelmä fretted ja nauhaton fretboards... Lisää »

SJC ja Tre Cool esittää Mike Dirnt mukautetun paketin joulu

Yhteissuunnittelu pyritään SJC Custom Drums ja vihreä päivä rumpali Tre Cool suunnitellut mukautetun rumpu setti vastaamaan bändi kaveri Mike Dirnt allekirjoitus basso... Lisää »