Basso kotelot

Meidän bassokitara kotelot mahtuu kaikki muodot ja tyylit bassokitarat. Kotelot ovat olennainen lisävaruste basistia haluavat kuljettaa hyödyllisiä välineitä turvallisesti.

View All Information

Bassokitaran Laukut & Kotelot

Ensimmäiset 126 tuotetta näkyvillä

Tietoja basson pusseista ja koteloista

Helpoin tapa suojata oman basso on basso pussi tai asiassa. Bassot kestää paljon väärinkäyttö, varsinkin, jos soitat live esityksiä ja retket. Gear4music.comissa käytettävissä on kahdenlaisia basso tapauksissa.

Pehmustettu tapauksissa on suotuisa, koska ne tarjoavat suojan hyvä määrä, ja on usein ylimääräisiä taskut ja helppoa kuljetusta olkahihnat valossa. Pehmustettu tapauksissa kuitenkin suojaa lämpötilan muutoksia vastaan.

Kova tapauksissa sitä vastoin erinomainen suojaavat lämpötila, kosteus ja fyysisten virheiden varalta ja ovat välttämättömiä pitkän matkoilla tai taso lennot. Verrattuna muihin malleihin tallentamista, kova tapauksissa ovat selvästi turvallisin ja jos se on suojattu oikein kova kotelo lähes mitään voi tapahtua siihen.

Bassokitarauutiset

Fender vapauttaa uusi kitara Tuning App

Fender käynnistää uuden app " Fender virittää", sovellus, joka on suunniteltu aloittelijoille ja pro:n kannalta... Lisää »

Fender ilmoittaa allekirjoitus kirppu Jazz Bass

Fender on virallisesti poistettu kansi uusi allekirjoitus basso Red Hot Chili Peppers-kuvake.... Lisää »

Gretsch käyttöön maailman ensimmäiset koskaan 12-kielinen basso

Gretsch on valmistettu rajoitettu painos Tom Petersson allekirjoitus 12-kielinen Falcon basso.... Lisää »