Bassokotelot

Bassokitarakotelomme sopivat kaiken muotoisille ja tyylisille bassokitaroille. Kotelot ovat olennainen lisävaruste basisteille, jotka haluavat kuljettaa hyödyllisiä välineitä turvallisesti.

View All Information

Bassokitaralaukut & Kotelot

Ensimmäiset 124 tuotetta näkyvillä

Tietoja basson pusseista ja koteloista

Helpoin tapa suojata oman basso on basso pussi tai asiassa. Bassot kestää paljon väärinkäyttö, varsinkin, jos soitat live esityksiä ja retket. Gear4music.comissa käytettävissä on kahdenlaisia basso tapauksissa.

Pehmustettu tapauksissa on suotuisa, koska ne tarjoavat suojan hyvä määrä, ja on usein ylimääräisiä taskut ja helppoa kuljetusta olkahihnat valossa. Pehmustettu tapauksissa kuitenkin suojaa lämpötilan muutoksia vastaan.

Kova tapauksissa sitä vastoin erinomainen suojaavat lämpötila, kosteus ja fyysisten virheiden varalta ja ovat välttämättömiä pitkän matkoilla tai taso lennot. Verrattuna muihin malleihin tallentamista, kova tapauksissa ovat selvästi turvallisin ja jos se on suojattu oikein kova kotelo lähes mitään voi tapahtua siihen.

Bassokitarauutiset

Gear4music sileää Gibson 2017 alue

Tuo vilkas tilkka väri, muunnelmia klassisia malleja ja vertaansa vailla sävy Gear4music ylpeinä varastossa Gibson 2017-alue.... Lisää »

Fender vapauttaa uusi kitara Tuning App

Fender käynnistää uuden app " Fender virittää", sovellus, joka on suunniteltu aloittelijoille ja pro:n kannalta... Lisää »

Fender ilmoittaa allekirjoitus kirppu Jazz Bass

Fender on virallisesti poistettu kansi uusi allekirjoitus basso Red Hot Chili Peppers-kuvake.... Lisää »