Gear4music bassot

Gear4Music.com

Gear4musicin bassot on kehitetty huolellisesti antamaan parhaimmat ominaisuudet, jotka ovat käytettävissä kohtuuhintaisten bassojen kohdalla. Olemme työskennelleet ympäri maailman johtavien basson valmistajien kanssa välittääksemme vain soittimia, joihin todella itse uskomme. View All Information

Bassokitarapaketti Gear4musicilta

Ensimmäiset 64 tuotetta näkyvillä

Lisätietoja bassoista

Kohtuuhintaisia bassot

Bassot on yleensä neljä merkkijonot ja frets - se tekee niistä vähemmän monimutkainen lisätietoja bassoa aloittelijoille. Fenderin bassot voi myydä varten viitehintaa on 474, ja on paljon halvempaa Bassot markkinoilla, jotka tarjoavat samankaltaisia tyyliä, kuten G-4 sähköbassokitara.

Tyypillinen Fender-basso, kuten tämä malli on frets ja neljä merkkijonoja sekä tuttu Jaa kaapeli humbucking nouto. Tämä mahdollistaa basso tuottamaan rapeaksi selkeä ääni, hyvä alhainen loppuun syvyys kanssa, Rei'itys ja ylläpitämiseksi. Se on myös saatavilla osana Electric G-4-bassokitara ja vahvistinpaketti, joka sisältää käytännön 15 watin basson vahvistin, kitara liidi, varakieliä, poiminnan ja hihnan - kaiken tarvittavan Aloita soittaminen heti.

Bassot toistaminen

Ovat kolmella tavalla, toistetaan Bassot - käyttämällä poiminnan, kynimisen hedelmää tai 'läiskäyttää'. Plektrat käytetään yleensä voit soittaa entistä nopeammin, vaikka jotkut muusikot yksinkertaisesti halua niitä kynimisen. Läiskäyttää on tarkemmin Lisäasetukset Flea alkaen Red Hot Chili Peppers tykkää popularisoi tekniikkaa ja todettu yleisesti funk musiikkia.

Näiden kolmen sitä on mahdollista käyttää kahden käden napauttamalla tekniikoita samanlaisia kuin käytettävien toistaminen kitara. Tätä tyyliä käytetään yleensä tuottajaguru basso soittajat - kuten Billy Sheehan - jotka soveltamatta niitä basso perinteisten rooli yksinkertaisesti rytmi-osan soitinenä.

Samoin kuin eri toistaminen tekniikoita kokeileminen aloittelijoille edetä niiden äänen päivittämällä paremmin basso amp tai käyttämällä vaikutukset pedals, kuten Boss GT10B bassokitaraefektiprosessori.

Bassokitarauutiset

Gear4music sileää Gibson 2017 alue

Tuo vilkas tilkka väri, muunnelmia klassisia malleja ja vertaansa vailla sävy Gear4music ylpeinä varastossa Gibson 2017-alue.... Lisää »

Fender vapauttaa uusi kitara Tuning App

Fender käynnistää uuden app " Fender virittää", sovellus, joka on suunniteltu aloittelijoille ja pro:n kannalta... Lisää »

Fender ilmoittaa allekirjoitus kirppu Jazz Bass

Fender on virallisesti poistettu kansi uusi allekirjoitus basso Red Hot Chili Peppers-kuvake.... Lisää »

Gretsch käyttöön maailman ensimmäiset koskaan 12-kielinen basso

Gretsch on valmistettu rajoitettu painos Tom Petersson allekirjoitus 12-kielinen Falcon basso.... Lisää »

Hofner ilmoittaa Shorty basso uusi viimeistely

Hofner HCT shorty basso on nyt saatavilla valkoinen viimeistely... Lisää »

Honourary Lemmy postimerkkejä ilmestyi Saksassa

Ikonin Motorhead basisti Lemmy on asetettu vietetään rajoitettu painos leima ajaa.... Lisää »