Lisävarusteet Bassokitaroille

Bassotarvikkeet ovat ratkaisevan tärkeitä basistille, ja Gear4musicin varastosta löytyy aina monenlaisia lisätarvikkeita basisteille. Jos olet vasta aloittamassa soittamaan bassoa, meiltä löytyy täydellisiä lisävarustepakkauksia aloittelijoille sekä loistava opetus DVD.

View All Information

Suosituimmat Bassotarvikkeet

Bassokitaran soundi

Miten on luotu basso äänen?

Kanssa sähkökitara, basso kaksi tärkeimmät osat ovat merkkijonot ja Kitaramikki. Kielet tärinän vastaanottamien Kitaramikki, joka muuttaa sähköiset signaalit ne. Nämä lähetetään sitten vahvistimen, joka luo ääni.

Kaikki Bassot toimi samalla tavalla yleensä, vaikka ne tuottavat materiaalit, joista ne on tehty ja niiden muoto voi olla 1999–2000 vaikutus Minkätyyppisiä ääni ja mitä musiikin Tyylilaji, ne ovat parhaiten soveltuvat soittaminen.

Puun vaikutus basso-ääni

Bassot enemmistö on solidbody, eli ei ole tilaa, jotta äänet reverberate luonnostaan kitara laitoksen sisällä kuin akustinen soittimet kanssa. Halvin solidbodys tehdään tavallisesti pehmeämmältä Woodsin kuten d tai muovia, kova metsät, kuten vaahtera, ruusupuu ja kalliimpia malleja käytetään mahonki kanssa. Solidbody Bassot osalta mahonki tuottaa tiheä ja woody ääntä ja sopii hyvin musiikin maan ja blues-tyylin mukaisesti.

Rosewood toisaalta pidetään yleensä luoda enemmän metallisen ääntä, joka on monipuolisia ja monimutkaisia korkea ja matala-rekistereihin. Välin, vaahtera on suorempi äänen, joka toimii erityisen hyvin, kun kovalla aseman pelaamisesta.

Onttokoppainen-basso, kitarat käytetään, mutta ovat enimmäkseen varten niille, jotka nauttivat jazz ja kansanmusiikin, sillä he luovat hiljaisempien, akustinen ääni sopii paremmin tämäntyyppisen soittaminen.

Bassokitarauutiset

POMO aloittaa GT-1B basso tehosteprosessori

Vähän tilaa? Tarvitsetko koko kirjaston ääniä jalat? POMO uusi GT-1B basso efektiprosessori on kaikki perusteet peitossa.... Lisää »

NAMM 2017: Ibanez SRAS7 7 jono Fretted ja nauhaton basso

Epätavanomaiset ovat mitä Ibanez osaavat parhaiten, SRAS7 tuo parhaat puolet moderni muusikko sen yhdistelmä fretted ja nauhaton fretboards... Lisää »

SJC ja Tre Cool esittää Mike Dirnt mukautetun paketin joulu

Yhteissuunnittelu pyritään SJC Custom Drums ja vihreä päivä rumpali Tre Cool suunnitellut mukautetun rumpu setti vastaamaan bändi kaveri Mike Dirnt allekirjoitus basso... Lisää »

Gear4music sileää Gibson 2017 alue

Tuo vilkas tilkka väri, muunnelmia klassisia malleja ja vertaansa vailla sävy Gear4music ylpeinä varastossa Gibson 2017-alue.... Lisää »

Fender vapauttaa uusi kitara Tuning App

Fender käynnistää uuden app " Fender virittää", sovellus, joka on suunniteltu aloittelijoille ja pro:n kannalta... Lisää »