TC Electronic bassovahvistimet

Gear4Music.com

TC Electronic bassovahvistimille on ominaista täsmällinen, herkkä äänensävy. TC Electronic on myös erittäin arvostettu niiden musiikkilaitevalikoimansa takia, mukaan lukien kitaraefektit, ääniliittymät, ääniohjelmistot, tietokonelaitteistot ja paljon muuta. TC Electronic on erikoistunu bassovahvistimiin tavoitteenaan kehittää, valmistaa ja myydä ensimmäisen luokan bassovahvistimia, jotka tarjoavat pysyvää käyttöarvoa ääniammattilaisille ja muusikoille yhtälailla. View All Information

TC Electronic basson yhdistelmävahvistimet

Ensimmäiset 5 tuotetta näkyvillä

TC Elektronic bassovahvistimien nupit

Ensimmäiset 8 tuotetta näkyvillä

TC Elektronic bassokaiuttimen kaapit

Ensimmäiset 10 tuotetta näkyvillä

TC Electronic bassovahvistimen jalkakytkimet

Ensimmäiset 6 tuotetta näkyvillä

Tietoa TC Elektronicin Bassovahvistimista

Osoitteessa sähköisten ASIANTUNTIJAKESKUKSET basson pyydys on kehitetty basson soittajat basson soittajat. Elävien emulating vuoden ja vuoden ja kokemus, jotka on korjattu ulos tiellä ja studiot tarpeiden ymmärtäminen ja bassists, kun se tulee keikat, Harjoitus ja studio halut toimi.

Olemme ylpeitä TC Electronic tarjoamalla asiakkaillemme innovatiivisimpien bassovahvistimet verkossa alhaisin hinnoin, Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimivat.

TC Elektronicin bassovahvistinuutiset

TC Electronic vapauttaa sähköinen Takauma 2 Delay pedaali

Hall of Fame 2 ja putken Tap vibrapedaalit, julkaisemisen jälkeen TC Electronic's Takauma 2 lupaa ennennäkemättömän ilmaisun ja vieras ääni.... Lisää »

TC Electronic aloittaa Hall of Fame 2 kaikupedaali

Pohjalta menestys ylistämä Hall of Fame kaikupedaali, toinen erä alkaen TC Electronic näkee paljon hienostunut ja moderni luovuttamista.... Lisää »

TC Electronic paljastaa salakuuntelulaite riffi Recorder pedaali

Koskaan keksiä tappaja riffi, vain unohtaa se muutamaa päivää myöhemmin? No TC Electronic on vastaus jotta tämä asia-lta ohi.... Lisää »