Peavey bassovahvistimet

Gear4Music.com

Peavey bassovahvistimet ovat tunnettuja tehostaan ja luotettavuudestaan. Yhtenä Peaveyn päädiilereistä Gear4music kykenee tarjoamaan sinulle Peaveyn uusimmat bassovahvistimet todella alhaisilla hinnoilla. Peaveyn Max-sarjan basson yhdistelmävahvistimet tarjoavat luotettavuutta ja tehokkaita sävyjä niin harjoitus- kuin isonkin lavan keikkavahvistimillaan, aina tupeita tärisyttävästä sadasta watista alas kymmeneen wattiin. View All Information

Peavey basson yhdistelmävahvistimet

Ensimmäiset 9 tuotetta näkyvillä

Peavey bassovahvistimien nupit

Ensimmäiset 3 tuotetta näkyvillä

Tietoa Peavey Bassovahvistimista

Peavey on ollut tehdä vahvistimet vuodesta 1957, ja ne ovat nyt maailman, tunnustetulla korkealaatuisen bassovahvistimet muusikot maailmanlaajuinen hyväksymismerkinnällä niiden alueen suurin Yritystyngät.

Murskaus ja hellittämätöntä hyökkäystä luotettavuus erittäin suosittelemme tunnustetulla Tour sarjan ampeeria, korkea-powered featuring erikoistunut taajuuskorjain workhorses rakennettu sub-harmonic generaattori- ja Peavey:n uusi ja patentoitu toimintotunnisteiden RAIDELIIKENNETEKNIIKKA.

Peavey bassovahvistinuutiset

Peavey paljastaa 6505 Piranha vahvistin pää

Peavey paljastaa snappier versio klassinen high gain amp.... Lisää »

Musta perjantai myynnissä nyt - meidän Top Picks

Tänä talvena olemme kickstarting Christmas shopping kanssa 4 koko päivän paras musiikki kaupoista, on musta perjantai!... Lisää »

Peavey Vypyr VIP ampeeria panna vapauttaa muokata pehmo

Peavey antaneet Vypyr muokkaus ilmaisohjelma Vypyr VIP sarjan vahvistimia.... Lisää »