Fenderin bassovahvistimet

Gear4Music.com

Fenderin bassovahvistimet ovat synonyymi kaikille rokkiasioille ja ikonimaisten Fenderin instrumenttien kuten Bassman-vahvistimen, Rumble-vahvistimen, Precision-basson, Jazz-basson, Telecasterin ja Stratocasterin ohella Fenderin kitaroista ja vahvistimista on tullut jokaiselle tuttuja. View All Information

Fenderin bassovahvistimet

Ensimmäiset 23 tuotetta näkyvillä

Fender bassovahvistimien tietoja

Fender bassot ja bassovahvistimet on käytetty vuosikymmeninä joidenkin musiikkiteollisuudessa from poliisi Sting Duff McKagen Guns ja Roses suurin bassists.

Gear4music.comissa Tarjoamme myös niiden yhä suosittu Rumble yhdistelmävahvistin bassovahvistimet täydellinen määritys kotona tai keikoilla toimittamista bassovahvistimet Fender on laaja valikoima. Tunnustetulla Bassman yhdistelmävahvistin putki bassovahvistimet toimittaa maailman luokan äänen suunniteltu käsittelemään alhainen basso taajuudet vaatimuksiin pakkauksessa.

Fenderin bassovahvistinuutiset

Fender's virittää App nyt saatavilla Android-laitteet

Käynnistää intuitiivinen app. viime vuonna, se on nyt saatavilla niille, joilla ei iOS-laitteen Varauksen paikantaa tarkasti tuning universal... Lisää »

SJC ja Tre Cool esittää Mike Dirnt mukautetun paketin joulu

Yhteissuunnittelu pyritään SJC Custom Drums ja vihreä päivä rumpali Tre Cool suunnitellut mukautetun rumpu setti vastaamaan bändi kaveri Mike Dirnt allekirjoitus basso... Lisää »

Fender vapauttaa uusi alue ja tässä--korvamonitorit

Uusi sarja ammattilaistason In Ear näytöt kanssa premium äänenlaadun, ihanteellinen live-esiintymisiä, tallennus ja kuuntelu.... Lisää »