Behringer Bassokitaravahvistimet

Gear4Music.com

Behringerin bassovahvistimet tarjoavat kohtuullisen hinnan ja suorituskyvyä sekä monipuolisuutta. Vuodesta 1989 Behringeristä on tullut yksi menestyksekkäimmistä äänentoistolaitteiden valmistajista ammattimaisten äänentoistoyritysten maailmassa. Behringerin filosofiana on tuottaa ammattilaisen tuotteita hinnoilla, joihin jokaisella muusikolla on varaa. View All Information

Behringerin basson yhdistelmävahvistimet

Ensimmäiset 1 tuotetta näkyvillä

Behringer bassovahvistimien nupit

Ensimmäiset 3 tuotetta näkyvillä

Behringer bassovahvistimien tietoja

Gear4music.comissa tarjoamme laajan Behringer alueen bassovahvistimet alkaen 15 watin-550 watin munnella kaikki vaatimukset vahvistimet voidaan käytännössä amp oman makuuhuone vaiheessa amp at paikka. Kaikki Behringer bassovahvistimet ominaisuus korkealaatuisen osat ja poikkeuksellisen tukeva rakenne varmistamiseksi suurempi äänen ja pidempi elämä.

Suosittu bassovahvistimet kuten tunnustetulla Behringer BXL1800 ja Behringer bassoefektit ja basso pedaalit aina hallussa tähän Gear4music.comissa joitakin alin hinta Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Behringerin bassovahvistinuutiset

Behringer on vihdoin ilmoittanut majoituttuaan Polysynth nimi

Kun 5 teaser Behringer paljastaa lisätietoja kauan odotettu Polysnth... Lisää »

Behringer paljastaa analoginen Synth!

Huhuja oli noussut vuonna 2014, ja nyt he tulevat toteutumaan!... Lisää »

NAMM 2015: Huhut alkavat

Vain muutaman viikon päässä, luonnonpuuMM Näytä 2015 huhut ovat jo alkaneet lentää. Tässä on mitä me tiedämme toistaiseksi...... Lisää »