Taylor kitarat

Gear4Music.com

Taylor Guitars perustuu Kaliforniassa El Cajon ja on edelläkävijä joitakin kitara valmistuksessa yli kolmen vuosikymmenen menestynein innovaatioita. Vuonna 1974 perustettu Taylor on nopeasti noussut yhden miehen dream tulla bestseller akustinen kitara tuotemerkin Pohjois-Amerikassa. View All Information

Suosituimmat Taylor Guitars

Ensimmäiset 23 tuotetta näkyvillä

Taylor tiedot

Vuonna 1974 perustettu Taylor on yksi maailman johtavista premium kitara valmistajille. Tehtaitaan Kalifornian ja Meksikon sekä moderneja että perinteisiä tekniikoita avulla he luovat kitaroita, jotka ovat erinomaisesti pelattava erehtymättömästi Taylor.

Monet johtavat taiteilijat ovat valinneet Taylor Guitars myös Dave Matthews, prinssi, Taylor Swift ja Jason Mraz mm.

Joukko kehon muodot ja tonewoods valita löytää täydellinen kitarasi Taylor ei voisi olla helpompaa.

Taylor kitarauutiset

Ed Sheeran allekirjoitus "jakaa" kitara ennakkotilauksia

Yhteistyötä kanssa Martin, Sheeran's uusin allekirjoitus malli on taidetta hänen Viimeisin albumi "÷" ja on rakennettu tarkka eritelmät.... Lisää »

MUSIKMESSE 2017: Martin kesäajan ja DSTG ja 0-18 kitarat

Kirjoitti enemmän kohtuuhintaisia vaihtoehtoja Martin tämän vuoden Musikmesse näitä upouusi malleja näyttely hienostunut esteettinen ja legendaarinen sävy.... Lisää »

Tanglewoodn Sundance Performance Pro sarja Gear4music

Sulauttaisimme perinteen ja modernin valmistustekniikan Tanglewoodn Sundance Performance Pro-sarjan tarjoavat soittajalle ainutlaatuinen sävy erottuva persoonallisuus.... Lisää »