Klassiset kitarat (nylonkieliset)

Klassinen kitara tunnetaan myös "nylonkielisenä kitarana" tai "espanjalaisena kitarana", jolle on ominaista pienempi runko ja etenkin sen kielet - klassisen kitaran kielet on solmittu nylonista.

View All Information

Suosituimmat Klassiset kitarat

Ensimmäiset 17 tuotetta näkyvillä

Klassiset kitarat

Klassiset kitarat ovat yleensä puinen täyteläinen ja nylon nylonkielistä, jota kutsutaan myös espanjalaista kitaramusiikkia. 1800-luvun puolivälissä modernin klassinen kitara, että tiedämme ja rakkautta tänään on luotu. Klassinen kitara on eri ääni, joka on hyvin erilainen kuin teräs kielista. Suosittu keskuudessa aloittelijoille koska nylon strings, että on helpompi soittaa kuin teräs jouset. Täällä on Gear4music meillä on varastossa laajan valikoiman Klassiset kitarat alkaen oman tuotemerkin Martin ja Taylor.

Classical Guitars News

Yksinomainen SJC väri Rush sarjat ja Ltd. Ed. ansat Gear4music

Tailor made ja päättäväisesti mukautettuja, SJC suuria myönnytyksiä jälleen yksinomainen tarjoukset, jotka ovat käytettävissä vain Gear4music. Älä missaa!... Lisää »

Kurt Cobain arvostetun Hagstrom kitara menee huutokauppa

Jälkeen vaihtavat omistajaa useita kertoja vuosien, Kurt on arvostetun Hagstrom nyt huutokaupataan tänään kaikki tuotto menee hyväntekeväisyyteen huutokauppaan.... Lisää »

M-Audio käynnistää arvostetun koodi-sarja musta

M-Audio koodi 61 ja koodi 49 on julkaistu uusi musta tyylikäs, upeita esteettisiä yhdistyy klassinen ääni.... Lisää »