Klassiset kitarat (nylonkieliset)

Klassinen kitara tunnetaan myös "nylonkielisenä kitarana" tai "espanjalaisena kitarana", jolle on ominaista pienempi runko ja etenkin sen kielet - klassisen kitaran kielet on solmittu nylonista.

View All Information

Suosituimmat Klassiset kitarat

Ensimmäiset 17 tuotetta näkyvillä

Klassiset kitarat

Klassiset kitarat ovat yleensä puinen täyteläinen ja nylon nylonkielistä, jota kutsutaan myös espanjalaista kitaramusiikkia. 1800-luvun puolivälissä modernin klassinen kitara, että tiedämme ja rakkautta tänään on luotu. Klassinen kitara on eri ääni, joka on hyvin erilainen kuin teräs kielista. Suosittu keskuudessa aloittelijoille koska nylon strings, että on helpompi soittaa kuin teräs jouset. Täällä on Gear4music meillä on varastossa laajan valikoiman Klassiset kitarat alkaen oman tuotemerkin Martin ja Taylor.

Classical Guitars News

Walrus Audio vapauttaa Iron Horse särö pedaali V2

Käyttäen kitaraa-pelaavat palautetta Walrus Audio ovat kehittäneet uusia ja parannettuja pedaali, joka poistaa edeltäjänsä karikot.... Lisää »

TC Electronic vapauttaa sähköinen Takauma 2 Delay pedaali

Hall of Fame 2 ja putken Tap vibrapedaalit, julkaisemisen jälkeen TC Electronic's Takauma 2 lupaa ennennäkemättömän ilmaisun ja vieras ääni.... Lisää »

M-Audio käynnistää M-Track 2 X 2 laulu Studio Pro paketti

Haluavat saada että täydellinen kestää? M-Audio's M-Track 2 X 2 laulu Studio Pro antaa sinulle ammattilaisen standard äänite kyvykkyys kompakti ja kestävä muodossa.... Lisää »