Klassiset kitarat (nylonkieliset)

Klassinen kitara tunnetaan myös "nylonkielisenä kitarana" tai "espanjalaisena kitarana", jolle on ominaista pienempi runko ja etenkin sen kielet - klassisen kitaran kielet on solmittu nylonista.

View All Information

Suosituimmat Klassiset kitarat

Ensimmäiset 18 tuotetta näkyvillä

Klassiset kitarat

Klassiset kitarat ovat yleensä puinen täyteläinen ja nylon nylonkielistä, jota kutsutaan myös espanjalaista kitaramusiikkia. 1800-luvun puolivälissä modernin klassinen kitara, että tiedämme ja rakkautta tänään on luotu. Klassinen kitara on eri ääni, joka on hyvin erilainen kuin teräs kielista. Suosittu keskuudessa aloittelijoille koska nylon strings, että on helpompi soittaa kuin teräs jouset. Täällä on Gear4music meillä on varastossa laajan valikoiman Klassiset kitarat alkaen oman tuotemerkin Martin ja Taylor.

Classical Guitars News

ROLI's Seaboard NOUSU 25 nyt saatavilla 15 % alennus

ROLI's Seaboard NOUSEE 25 yhdistää modernit monipuolisuus ja dynaaminen ääni.... Lisää »

Gear4music sileää Josh Dun "Spooky'Signature virveli rumpu ja käytännössä Pad päässä SJC

Niille, jotka haluavat matkia massiivinen sävy yksi nykymusiikin kohtaus suurin percussive sankareita "Spooky" allekirjoitus rumpu on tämä talvi on lisäksi setti... Lisää »

Viime tutkimus osoittaa, että pakattuja ääniformaatteja voi vaikuttaa tunnetila

Jotkin formaatit pakatun MP3 on yhteydessä vaikuttavat kielteisesti yksilöiden tunnetila niiden tonaalinen ominaisuuksien... Lisää »