Klassiset kitarat (nylonkieliset)

Klassinen kitara tunnetaan myös "nylonkielisenä kitarana" tai "espanjalaisena kitarana", jolle on ominaista pienempi runko ja etenkin sen kielet - klassisen kitaran kielet on solmittu nylonista.

View All Information

Suosituimmat Klassiset kitarat

Ensimmäiset 17 tuotetta näkyvillä

Klassiset kitarat

Klassiset kitarat ovat yleensä puinen täyteläinen ja nylon nylonkielistä, jota kutsutaan myös espanjalaista kitaramusiikkia. 1800-luvun puolivälissä modernin klassinen kitara, että tiedämme ja rakkautta tänään on luotu. Klassinen kitara on eri ääni, joka on hyvin erilainen kuin teräs kielista. Suosittu keskuudessa aloittelijoille koska nylon strings, että on helpompi soittaa kuin teräs jouset. Täällä on Gear4music meillä on varastossa laajan valikoiman Klassiset kitarat alkaen oman tuotemerkin Martin ja Taylor.

Classical Guitars News

Yamaha's Tour Custom sarjat tehdä paluu 2017 kesällä NAMM

Tekee odotetun paluun Yamaha's kuuluisa Tour Custom sarjat kirjoitti huolehtia työskentely rumpali tarvitsevat tukeva ja luotettava työjuhta.... Lisää »

sE Electronics käynnistää sE8 pieni jäähdytin mikrofoni

Ylistämä mikrofoni valmistajat kokoonpano uusimman tuloa sE8 pieni kondensaattorimikrofoni ahtaa aikamoinen booli huolimatta sen pieni ja kompakti runko.... Lisää »

BOSS Tiedotteet Road valmis 75 watin Wazan vahvistin pää

Tutut kasvot kaikki uudet muodossa, Waza vahvistin pää voit kokea, miten perustettu classic mukavasti omaan makuuhuoneeseen.... Lisää »