Klassiset kitarat (nylonkieliset)

Klassinen kitara tunnetaan myös "nylonkielisenä kitarana" tai "espanjalaisena kitarana", jolle on ominaista pienempi runko ja etenkin sen kielet - klassisen kitaran kielet on solmittu nylonista.

View All Information

Suosituimmat Klassiset kitarat

Ensimmäiset 18 tuotetta näkyvillä

Klassiset kitarat

Klassiset kitarat ovat yleensä puinen täyteläinen ja nylon nylonkielistä, jota kutsutaan myös espanjalaista kitaramusiikkia. 1800-luvun puolivälissä modernin klassinen kitara, että tiedämme ja rakkautta tänään on luotu. Klassinen kitara on eri ääni, joka on hyvin erilainen kuin teräs kielista. Suosittu keskuudessa aloittelijoille koska nylon strings, että on helpompi soittaa kuin teräs jouset. Täällä on Gear4music meillä on varastossa laajan valikoiman Klassiset kitarat alkaen oman tuotemerkin Martin ja Taylor.

Classical Guitars News

Liverpool kunnioitustani keskeinen Beatles albumin

Kolmen viikon juhla fantasia Liverpoolin kaupunkiin maksaa testamentin legendaarinen Beatles albumin "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band"... Lisää »

Pink Floyd vapauttamaan muisto vinyyli maailman ennätys päivä

22 huhtikuu, vaaleanpunainen Floyd julkaisee tuntemattomia versio ikonin classic "Interstellar Overdrive" kunniaksi maailman ennätys päivä... Lisää »

Applen uusi iPad voi olla hyviä uutisia varten tallennus muusikoita

Lisääntynyt laatu vaatimukset kaikilla aloilla Applen samannimisen "iPad" isännöi koko runsas valikoima hienoja uusia ominaisuuksia.... Lisää »