Gear4musicin akustiset kitarat

Gear4Music.com

Gear4music akustinen kitara ollut yksi suosituimmista tuotteistamme vuodesta 2003 eli alusta lähtien, kun aloimme tuottaa omia akustisia kitaroitamme. Gear4musicin kitaroiden akustiikkaa ovat kehuneet niin kitaristit kuin alan asiantuntijatkin. Etsimme jatkuvasti keinoja kehittääksemme akustisten kitaroiden valikoimaamme palvelemaan jokaisen muusikon tarpeita. View All Information

Suosittu Gear4music Akustiset kitarat

Ensimmäiset 13 tuotetta näkyvillä

Lisätietoja akustisesta kitarasta

Akustiset kitarat kolmea päätyyppiä ovat teräskieliset kitarat, cutaways ja pyöristää toisen puolen. Dreadnought kitarat, on bell kaltaisen elimen ja kehitettiin kuuluisa valmistajan CF Martin & yrityksen ja on mennyt pidetään akustiset kitarat standardin muoto. soololovellinen kitarat ovat sisennettävä laitoksen vieressä akustinen kitara kaulan helpottaa kitaristit toistaa Sormiskeittaus alaosassa alareunaan. Pyöreäselkäinen akustinen kitara on pyöristetty takaisin, tasainen, jota pidetään luoda selkeämmät ja brighter akustinen kitara äänen verrattuna.

Muita huomioon otettavia seikkoja, kun ostat akustinen kitara

Niille, jotka haluavat ostaa akustinen kitara ja aloittaa soittaminen heti saattavat olla kiinnostuneita yhden soololovellinen Puoliakustiset kitarat ja lisävarustepaketti, joka kuuluu käyttämätöntä joukon merkkijonoja ja keikka pussin 81.95. Muut Suositut apuohjelmat kattavat kitarakiillote, plektrat ja virittimiä, niiden electro-akustiset kitarat vastauksiisi löytyy käytännön akustinen kitaravahvistin hyödyllisiksi. Täydellinen vahvistimet todennäköisesti tarvitaan niille, jotka haluavat soittaa livenä.

Akustisen kitaran uutiset

Ed Sheeran allekirjoitus "jakaa" kitara ennakkotilauksia

Yhteistyötä kanssa Martin, Sheeran's uusin allekirjoitus malli on taidetta hänen Viimeisin albumi "÷" ja on rakennettu tarkka eritelmät.... Lisää »

MUSIKMESSE 2017: Martin kesäajan ja DSTG ja 0-18 kitarat

Kirjoitti enemmän kohtuuhintaisia vaihtoehtoja Martin tämän vuoden Musikmesse näitä upouusi malleja näyttely hienostunut esteettinen ja legendaarinen sävy.... Lisää »

Tanglewoodn Sundance Performance Pro sarja Gear4music

Sulauttaisimme perinteen ja modernin valmistustekniikan Tanglewoodn Sundance Performance Pro-sarjan tarjoavat soittajalle ainutlaatuinen sävy erottuva persoonallisuus.... Lisää »