Fender & Squier akustiset kitarat

Gear4Music.com

Vuodesta 1946 Fender on edelleen yksi merkittävimmistä ja juhlituimmista tuotemerkeist' soitinmaailmassa. View All Information

Fenderin akustiset kitarat

Ensimmäiset 35 tuotetta näkyvillä

Fender puoliakustinen kitara

Ensimmäiset 58 tuotetta näkyvillä

Tietoja Fenderin akustisesta kitarasta

Fender akustisilla on ollut suuri rooli, Americana ja kantria ja niitä käyttävät monet artistit – kuten Buddy Miller tykkää. Hänen allekirjoitus malli on osoitus Fender akustinen kitara ja osoittaa, miksi ne ei pitäisi aliarvioida niiden Sähkökitarat varjossa.

Gear4music.com, Toimitamme erilaisia Fender Akustiikka ja Electro akustiikka. Signature-malleja, Aloittelijan pakkauksissa ja kaikki siltä väliltä olet varmasti löytää Fender akustinen kitara tai Squier by Fender vaihtoehtoisia Gear4music.com.

Fenderin kitarauutiset

Fender's virittää App nyt saatavilla Android-laitteet

Käynnistää intuitiivinen app. viime vuonna, se on nyt saatavilla niille, joilla ei iOS-laitteen Varauksen paikantaa tarkasti tuning universal... Lisää »

SJC ja Tre Cool esittää Mike Dirnt mukautetun paketin joulu

Yhteissuunnittelu pyritään SJC Custom Drums ja vihreä päivä rumpali Tre Cool suunnitellut mukautetun rumpu setti vastaamaan bändi kaveri Mike Dirnt allekirjoitus basso... Lisää »

Fender vapauttaa uusi alue ja tässä--korvamonitorit

Uusi sarja ammattilaistason In Ear näytöt kanssa premium äänenlaadun, ihanteellinen live-esiintymisiä, tallennus ja kuuntelu.... Lisää »