Fender & Squier akustiset kitarat

Gear4Music.com

Vuodesta 1946 Fender on edelleen yksi merkittävimmistä ja juhlituimmista tuotemerkeist' soitinmaailmassa. View All Information

Fenderin akustiset kitarat

Ensimmäiset 31 tuotetta näkyvillä

Fender puoliakustinen kitara

Ensimmäiset 49 tuotetta näkyvillä

Tietoja Fenderin akustisesta kitarasta

Fender akustisilla on ollut suuri rooli, Americana ja kantria ja niitä käyttävät monet artistit – kuten Buddy Miller tykkää. Hänen allekirjoitus malli on osoitus Fender akustinen kitara ja osoittaa, miksi ne ei pitäisi aliarvioida niiden Sähkökitarat varjossa.

Gear4music.com, Toimitamme erilaisia Fender Akustiikka ja Electro akustiikka. Signature-malleja, Aloittelijan pakkauksissa ja kaikki siltä väliltä olet varmasti löytää Fender akustinen kitara tai Squier by Fender vaihtoehtoisia Gear4music.com.

Fenderin kitarauutiset

Fender ilmoittaa ensimmäinen asetukset On ruusupuu

CITES-sopimuksen viime vuoden jälkeen Fender on ilmoittanut, että Elite kitara ja basso tarjontaansa sovelletaan tiukkoja sääntöjä ja korvaaminen Woods.... Lisää »

Uusi Fender Mustang ensimmäisen koskaan pysäköinti yhteensopiva vahvistin

Käyttämällä wireless teknologia auttaa soittaja saavuttaa saumaton ilakoida, uuden Mustang sarjan ovat ensimmäinen askel uuden uljaan maailman vahvistimet.... Lisää »

Fender's virittää App nyt saatavilla Android-laitteet

Käynnistää intuitiivinen app. viime vuonna, se on nyt saatavilla niille, joilla ei iOS-laitteen Varauksen paikantaa tarkasti tuning universal... Lisää »