Akustiset kitarat

Gear4Music.com

Akustisia kitaroita suosivat muusikot, jotka halajavat puhdasta äänensävyä ja käyttävät tekniikkaa, joka tukee akustista instrumenttia. Akustisen kitaran tunnistettavan aito, vahvistamaton ääni välittää kaikki hienoudet ja vivahteet, joita ei muissa instrumenteissa esiinny. View All Information

Myydyimmät akustiset kitarat

Ensimmäiset 11 tuotetta näkyvillä

Tietoja akustisesta kitarasta

Akustinen kitara on olemassa monenlaisia vuosisatojen ajan, mutta pohjimmiltaan akustinen kitara on stringed-soitin Onttokoppainen ja resonoiva äänen reikä. Tänään akustinen kitara toteuttaa eri muodoissa ja suunnittelun tyypit vastaamaan tiettyjen musiikin tyylejä.

Akustinen Yamahan F310, kuten Dreadnought on luultavasti akustinen kitara päivämäärää sen kompromissi, koon ja aseman ansiosta suosituin tyyppi. Jumbo-akustinen on yhä suurempi, ja se on suunniteltu antamaan hyvin syvällä resonoiva äänellä. Pienempi korillisiin moottoriajoneuvoihin malleja tai "Folk" koon myös tiedossa, ovat suosittu kansanmusiikin ja pienempien toimijoiden kanssa.

Gear4music.comissa Me kaluston kaikkien lajikkeiden akustiset kitarat, ¾ lapsille koko ja erilaisia akustinen kitara paketteja alhaisilla hinnoilla.

Akustisen kitaran uutiset

Ed Sheeran allekirjoitus "jakaa" kitara ennakkotilauksia

Yhteistyötä kanssa Martin, Sheeran's uusin allekirjoitus malli on taidetta hänen Viimeisin albumi "÷" ja on rakennettu tarkka eritelmät.... Lisää »

MUSIKMESSE 2017: Martin kesäajan ja DSTG ja 0-18 kitarat

Kirjoitti enemmän kohtuuhintaisia vaihtoehtoja Martin tämän vuoden Musikmesse näitä upouusi malleja näyttely hienostunut esteettinen ja legendaarinen sävy.... Lisää »

Tanglewoodn Sundance Performance Pro sarja Gear4music

Sulauttaisimme perinteen ja modernin valmistustekniikan Tanglewoodn Sundance Performance Pro-sarjan tarjoavat soittajalle ainutlaatuinen sävy erottuva persoonallisuus.... Lisää »