Akustiset kitarat

Gear4Music.com

Akustisia kitaroita suosivat muusikot, jotka halajavat puhdasta äänensävyä ja käyttävät tekniikkaa, joka tukee akustista instrumenttia. Akustisen kitaran tunnistettavan aito, vahvistamaton ääni välittää kaikki hienoudet ja vivahteet, joita ei muissa instrumenteissa esiinny. View All Information

Myydyimmät akustiset kitarat

Ensimmäiset 12 tuotetta näkyvillä

Tietoja akustisesta kitarasta

Akustinen kitara on olemassa monenlaisia vuosisatojen ajan, mutta pohjimmiltaan akustinen kitara on stringed-soitin Onttokoppainen ja resonoiva äänen reikä. Tänään akustinen kitara toteuttaa eri muodoissa ja suunnittelun tyypit vastaamaan tiettyjen musiikin tyylejä.

Akustinen Yamahan F310, kuten Dreadnought on luultavasti akustinen kitara päivämäärää sen kompromissi, koon ja aseman ansiosta suosituin tyyppi. Jumbo-akustinen on yhä suurempi, ja se on suunniteltu antamaan hyvin syvällä resonoiva äänellä. Pienempi korillisiin moottoriajoneuvoihin malleja tai "Folk" koon myös tiedossa, ovat suosittu kansanmusiikin ja pienempien toimijoiden kanssa.

Gear4music.comissa Me kaluston kaikkien lajikkeiden akustiset kitarat, ¾ lapsille koko ja erilaisia akustinen kitara paketteja alhaisilla hinnoilla.

Akustisen kitaran uutiset

Yamaha käynnistää kilpailun voittaa A allekirjoitettu kitara Ricky Gervais

Yamaha on käynnissä kilpailu samaan aikaan julkaistusta Ricky Gervais uusi elokuva, David Brent-elämä tien päällä... Lisää »

Fender vapauttaa uusi kitara Tuning App

Fender käynnistää uuden app " Fender virittää", sovellus, joka on suunniteltu aloittelijoille ja pro:n kannalta... Lisää »

Kesällä NAMM 2016: Uusi Ibanez Artwood Vintage Thermo-vuotiaiden Akustiset kitarat

Ibanez lisännyt kuusi uudet kitarat laaja akustinen monenlaisia kitaroita.... Lisää »