Laukut ja kotelot akustisille kitaroille

Laukut ja kotelot akustisille kitaroille toimitetaan eri muodoissa ja eri kokoisina. Ne sopivat kaikenlaisille kitaroille, kuten Dreadnought, Resonator ja Auditorium-malleille sekä folkinstrumenteille, kuten ukuleleille, banjoille ja mandoliineille.

View All Information

Suosituimmat kotelot akustisille kitaroille

Ensimmäiset 23 tuotetta näkyvillä

Tietoja akustisesta kitarasta kotelot

Kitaran pussit ja Hankalat tapaukset ovat välttämättömiä kitaristit liikkeellä ja niille, jotka haluavat suojella niiden välineitä. Gear4music.com varastossa laaja valikoima akustisen kitaran pussit ja kitara Hankalat tapaukset mahtuu kaikki tyylit akustinen kitara.

Erilaisia pehmustettu Laukut, vaahto kotelot Hankalat tapaukset ja edes erityisesti muotoiltu Kitaralaukut olemme varmoja suojaavan kitarasi tarvitsee. Sileää joitakin parhaita tuotemerkkejä liiketoimintaa kuin SKB, Gator ja Kinsman muutamia, voit olla varma on jotain, joka on juuri sinua varten.

Akustisen kitaran uutiset

Tanglewoodn Sundance Performance Pro sarja Gear4music

Sulauttaisimme perinteen ja modernin valmistustekniikan Tanglewoodn Sundance Performance Pro-sarjan tarjoavat soittajalle ainutlaatuinen sävy erottuva persoonallisuus.... Lisää »

Yamaha käynnistää kilpailun voittaa A allekirjoitettu kitara Ricky Gervais

Yamaha on käynnissä kilpailu samaan aikaan julkaistusta Ricky Gervais uusi elokuva, David Brent-elämä tien päällä... Lisää »

Fender vapauttaa uusi kitara Tuning App

Fender käynnistää uuden app " Fender virittää", sovellus, joka on suunniteltu aloittelijoille ja pro:n kannalta... Lisää »