Akustiset kitarapaketit

Gear4musicin akustinen kitarapaketti sisältää kaiken mitä tarvitset alkuun päästäksesi. Akustinen kitara on yksi palkitsevimmista ja samalla mitä yksinkertaisin soitin johon aloitteleva muusikko voi tarttua. Tarjoamme akustisia kitarapaketteja laajan valikoiman varmistaaksemme sen, että sinulla on asianmukaiset työkalut jo musiikkimatkasi alkutaipaleesta lähtien.

View All Information

Akustiset kitarapaketit

Ensimmäiset 81 tuotetta näkyvillä

Puoliakustiset kitarapaketit

Ensimmäiset 58 tuotetta näkyvillä

Tietoja akustisesta kitarasta paketit

Lisäksi, akustinen kitara soittajat kohtaavat usein tarve amp tai seistä ja muut tarvikkeet. Jos syötät vain akustinen kitara maailman, sitten akustinen kitara-paketti antaa sinun kanssa kaikki sinun on – se voi myös säästää rahaa pitkällä aikavälillä!

Myös usein seistä, nauhan, kapo, viritin, amp ja varaosien joukon merkkijonoja tai yhdistelmä edellä - Gear4music.comissa tarjoamme suuri valikoima suuri arvo akustinen kitarapaketti alhaisilla hinnoilla.

Akustisen kitaran uutiset

Katso: Martin kitaran - Dreadnought balladi

Martin kitara paljastaa palkittu dokumentti Martin Dreadnought - kitara, joka on totuttuihin aikaa ja ansainnut paikkansa akustinen kansanperinteessä.... Lisää »

Fender kaivaa nappikuulokkeet näytön alueella

Maailmankuulu kitara valmistaja tarjoaa viisi uutta nappikuulokkeet seurata mallia uusin hanke.... Lisää »

D'Addario käyttöön Humiditrak

D'Addario käyttöön Humiditrak - laite, joka asuu sisällä kitaran asian ja tarjoaa reaaliaikainen tila päivitykset kautta älypuhelin app, joten voit pitää silmällä kirves.... Lisää »