Akustiset kitarapaketit

Gear4musicin akustinen kitarapaketti sisältää kaiken mitä tarvitset alkuun päästäksesi. Akustinen kitara on yksi palkitsevimmista ja samalla mitä yksinkertaisin soitin johon aloitteleva muusikko voi tarttua. Tarjoamme akustisia kitarapaketteja laajan valikoiman varmistaaksemme sen, että sinulla on asianmukaiset työkalut jo musiikkimatkasi alkutaipaleesta lähtien.

View All Information

Akustiset kitarapaketit

Ensimmäiset 81 tuotetta näkyvillä

Puoliakustiset kitarapaketit

Ensimmäiset 61 tuotetta näkyvillä

Tietoja akustisesta kitarasta paketit

Lisäksi, akustinen kitara soittajat kohtaavat usein tarve amp tai teline ja muut tarvikkeet. Jos syötät vain akustinen kitara maailman, sitten akustinen kitara-paketti antaa sinun kanssa kaikki sinun on – se voi myös säästää rahaa pitkällä aikavälillä!

Myös usein teline, nauhan, kapo, viritin, amp ja varaosien joukon merkkijonoja tai yhdistelmä edellä - Gear4music.comissa tarjoamme suuri valikoima suuri arvo akustinen kitarapaketti alhaisilla hinnoilla.

Akustisen kitaran uutiset

Ed Sheeran allekirjoitus "jakaa" kitara ennakkotilauksia

Yhteistyötä kanssa Martin, Sheeran's uusin allekirjoitus malli on taidetta hänen Viimeisin albumi "÷" ja on rakennettu tarkka eritelmät.... Lisää »

MUSIKMESSE 2017: Martin kesäajan ja DSTG ja 0-18 kitarat

Kirjoitti enemmän kohtuuhintaisia vaihtoehtoja Martin tämän vuoden Musikmesse näitä upouusi malleja näyttely hienostunut esteettinen ja legendaarinen sävy.... Lisää »

Tanglewoodn Sundance Performance Pro sarja Gear4music

Sulauttaisimme perinteen ja modernin valmistustekniikan Tanglewoodn Sundance Performance Pro-sarjan tarjoavat soittajalle ainutlaatuinen sävy erottuva persoonallisuus.... Lisää »