Akustiset kitarapaketit

Gear4musicin akustinen kitarapaketti sisältää kaiken mitä tarvitset alkuun päästäksesi. Akustinen kitara on yksi palkitsevimmista ja samalla mitä yksinkertaisin soitin johon aloitteleva muusikko voi tarttua. Tarjoamme akustisia kitarapaketteja laajan valikoiman varmistaaksemme sen, että sinulla on asianmukaiset työkalut jo musiikkimatkasi alkutaipaleesta lähtien.

View All Information

Akustiset kitarapaketit

Ensimmäiset 78 tuotetta näkyvillä

Puoliakustiset kitarapaketit

Ensimmäiset 60 tuotetta näkyvillä

Tietoja akustisesta kitarasta paketit

Lisäksi, akustinen kitara soittajat kohtaavat usein tarve amp tai teline ja muut tarvikkeet. Jos syötät vain akustinen kitara maailman, sitten akustinen kitara-paketti antaa sinun kanssa kaikki sinun on – se voi myös säästää rahaa pitkällä aikavälillä!

Myös usein teline, nauhan, kapo, viritin, amp ja varaosien joukon merkkijonoja tai yhdistelmä edellä - Gear4music.comissa tarjoamme suuri valikoima suuri arvo akustinen kitarapaketti alhaisilla hinnoilla.

Akustisen kitaran uutiset

Yamaha käynnistää kilpailun voittaa A allekirjoitettu kitara Ricky Gervais

Yamaha on käynnissä kilpailu samaan aikaan julkaistusta Ricky Gervais uusi elokuva, David Brent-elämä tien päällä... Lisää »

Fender vapauttaa uusi kitara Tuning App

Fender käynnistää uuden app " Fender virittää", sovellus, joka on suunniteltu aloittelijoille ja pro:n kannalta... Lisää »

Kesällä NAMM 2016: Uusi Ibanez Artwood Vintage Thermo-vuotiaiden Akustiset kitarat

Ibanez lisännyt kuusi uudet kitarat laaja akustinen monenlaisia kitaroita.... Lisää »