Yamaha Äänimikserit

Gear4Music.com

Yamaha on suosittu nimi ammattilaisten äänentoistossa. Suuri valikoima äänimiksereitä saatavana Gear4music.comista, joten olemme varmoja, että meillä on Yamaha-mikseri, joka vastaa tarpeitasi. View All Information

Yamahan mikserit

Ensimmäiset 30 tuotetta näkyvillä

Tietoja Yamahan miksereistä

Suosittu MG-sarjan tarjoavat joustavan reititys, puhtaan äänen laadun ja runsaasti muita suorituskyvyn parannuksia. Jaettu kahden alueen MG-sarjan ovat käytettävissä 'C'-malli tai 'CX'-mallin. CX-malleja lisätä sisäänrakennetut digitaalisia tehosteita, viiveitä, reverbs ja mukauttamisen ja vääristää ohjelmat koostuvat.

Onko kotona tai lavalla olet sekoittaminen, Yamaha tarjoavat kaikki – maata sekä tarjoamalla tehokas ja kristallinkirkas ääni.

Yamahan mikseriuutiset

Yamaha paljastaa MX88 syntetisaattori kynnyksellä Superbooth

Hyödyntämällä innovatiivisia ominaisuuksia suunniteltu täydentämään moderni pianisti Yamaha's MX88 Synth tarjoaa uudelleen hankkivansa design ja virheetön toimivuus.... Lisää »

Yamaha YSV-104 ensimmäisen hiljainen viulu ominaisuus SRT Power System

Yamaha's uusin merkintä hiljainen viulut maailmaan hyödyntää laadukas SRT sähköjärjestelmän kehitetään ja maksimoidaan sävyä käytännön ympäristössä... Lisää »

MUSIKMESSE 2017: Yamaha ilmoittaa muutoksista CLP-alue

Monenlaisia päivitykset ulottuvat koko kokoelma CLP pianot Yamaha antaa kriitikoiden ylistämä CLP-tarjontaansa pitkä odotettu uudistaa.... Lisää »