Audioliitännät

Audioliitännät auttavat sinua saavuttamaan ammattimaisen tason kotinauhoituksillesi. Gear4music.comissa ymmärrämme, kuinka tärkeä äänen laatu on tallenteillesi - meidän ääniliitäntä- ja äänikorttivalikoimamme antavat parhaan konversion äänisignaalin muuttamiseksi korkealaatuiseen digitaaliseen muotoon niin, että sitä voidaan käyttää tietokoneella.

View All Information

Suosituimmat Audioliitännät

Ensimmäiset 21 tuotetta näkyvillä

Tietoa Audioliitännöistä

Vaikka kummallakin liitännällä on tarpeeksi tehoa hyvien tulosten saavuttamiseksi, FireWire on tunnetusti tehokkaampi tiedonsiirroissa. Suosittuja Firewire-liitäntöjä ovat esimerkiksi MOTU Ultralite ja Presonus FireStudio. PCI-kortit asennetaan sisäisesti emolevyssä olevaan loveen, joten liitännät vaativat break-out boxin/kaapelin.

USB-liittymät on kaikkein suosituimpia, koska niissä on yleinen, standardi liitäntä.

Ääniliitäntäuutiset

Avid Pro Tools kvartetti ja duetto niput tuo valtavasti säästöjä

Kärjessä rajapinnat suunniteltu tuomaan uusin äänitys teknologian, pari on ollut tuottaa ammattitason äänen laatua joka käyttöön... Lisää »

NAMM 2017: Mackie vapauttaa Iso nuppi Studio näyttö liitännät

Mackie's Iso nuppi Studio liitäntä jatkaa edeltäjänsä puolustaa useita uusia ominaisuuksia ja jännittävä perintö tech toistaa sen voittoisa paluu.... Lisää »

NAMM 2017: RME paljastaa Fireface UFX II-liitäntä

Hyödyntämällä tilasta art tallennus- ja toistotoiminnan Fireface UFX II-liitäntä yhdistää premium laatu valmistus seuraavan tason äänenlaatu... Lisää »