Audio-interfacet

Audioliitännät auttavat sinua saavuttamaan ammattimaisen tason kotinauhoituksillesi. Gear4music.comissa ymmärrämme, kuinka tärkeä äänen laatu on tallenteillesi - meidän ääniliitäntä- ja äänikorttivalikoimamme antavat parhaan konversion äänisignaalin muuttamiseksi korkealaatuiseen digitaaliseen muotoon niin, että sitä voidaan käyttää tietokoneella.

View All Information

Suosituimmat Audioliitännät

Tietoa Audioliitännöistä

Vaikka kummallakin liitännällä on tarpeeksi tehoa hyvien tulosten saavuttamiseksi, FireWire on tunnetusti tehokkaampi tiedonsiirroissa. Suosittuja Firewire-liitäntöjä ovat esimerkiksi MOTU Ultralite ja Presonus FireStudio. PCI-kortit asennetaan sisäisesti emolevyssä olevaan loveen, joten liitännät vaativat break-out boxin/kaapelin.

USB-liittymät on kaikkein suosituimpia, koska niissä on yleinen, standardi liitäntä.

Ääniliitäntäuutiset

PreSonus paljastaa Quantum, liukaskielisistä käyttöliittymä päivämäärä

Vaikuttava joukko ominaisuuksia sen vyön, Quantum maksimoi sinun kuuluva mahdollisuuksia ja tuo premium luokan laatua sydämen... Lisää »

Antelope Audio Audio käyttöön lippulaiva Goljatin HD-liitäntä

Asettaminen uuden standard audio liitännät Goljatin HD tarjoaa valikoiman jännittäviä uusia ominaisuuksia, jotka parantavat ja tarkentaa audio optimaalisen tuloksen... Lisää »

Cubase 9 taiteilija UR12 tai UR22 Gear4music nyt

Tänään voit nyt ostaa Steinberg's Cubase 9 taiteilija UR12 tai UR22 alle hinta Cubase 9 taiteilija standalone tuotantoon suite... Lisää »