Audioliitännät

Audioliitännät auttavat sinua saavuttamaan ammattimaisen tason kotinauhoituksillesi. Gear4music.comissa ymmärrämme, kuinka tärkeä äänen laatu on tallenteillesi - meidän ääniliitäntä- ja äänikorttivalikoimamme antavat parhaan konversion äänisignaalin muuttamiseksi korkealaatuiseen digitaaliseen muotoon niin, että sitä voidaan käyttää tietokoneella.

View All Information

Suosituimmat Audioliitännät

Tietoa Audioliitännöistä

Vaikka kummallakin liitännällä on tarpeeksi tehoa hyvien tulosten saavuttamiseksi, FireWire on tunnetusti tehokkaampi tiedonsiirroissa. Suosittuja Firewire-liitäntöjä ovat esimerkiksi MOTU Ultralite ja Presonus FireStudio. PCI-kortit asennetaan sisäisesti emolevyssä olevaan loveen, joten liitännät vaativat break-out boxin/kaapelin.

USB-liittymät on kaikkein suosituimpia, koska niissä on yleinen, standardi liitäntä.

Ääniliitäntäuutiset

NAMM 2017: Mackie vapauttaa Iso nuppi Studio näyttö liitännät

Mackie's Iso nuppi Studio liitäntä jatkaa edeltäjänsä puolustaa useita uusia ominaisuuksia ja jännittävä perintö tech toistaa sen voittoisa paluu.... Lisää »

NAMM 2017: Universal Audio Apollo hengen Solo/Duo/Quad MKII

Tuo klassinen analoginen pohjoisruotsalaiseen kärjessä sinun sekoitetaan Universal Audio Apollo hengen MKII on lopullinen käyttöliittymä nykyajan musiikkituottaja.... Lisää »

NAMM 2017: RME paljastaa Fireface UFX II-liitäntä

Hyödyntämällä tilasta art tallennus- ja toistotoiminnan Fireface UFX II-liitäntä yhdistää premium laatu valmistus seuraavan tason äänenlaatu... Lisää »