Audioliitännät

Audioliitännät auttavat sinua saavuttamaan ammattimaisen tason kotinauhoituksillesi. Gear4music.comissa ymmärrämme, kuinka tärkeä äänen laatu on tallenteillesi - meidän ääniliitäntä- ja äänikorttivalikoimamme antavat parhaan konversion äänisignaalin muuttamiseksi korkealaatuiseen digitaaliseen muotoon niin, että sitä voidaan käyttää tietokoneella.

View All Information

Suosituimmat Audioliitännät

Ensimmäiset 20 tuotetta näkyvillä

Tietoa Audioliitännöistä

Vaikka kummallakin liitännällä on tarpeeksi tehoa hyvien tulosten saavuttamiseksi, FireWire on tunnetusti tehokkaampi tiedonsiirroissa. Suosittuja Firewire-liitäntöjä ovat esimerkiksi MOTU Ultralite ja Presonus FireStudio. PCI-kortit asennetaan sisäisesti emolevyssä olevaan loveen, joten liitännät vaativat break-out boxin/kaapelin.

USB-liittymät on kaikkein suosituimpia, koska niissä on yleinen, standardi liitäntä.

Ääniliitäntäuutiset

iZotope vapauttaa vapaa Plug-In: neutriino

Sekoitetaan tuoda esille iZotope & rsquo, on ilmainen neutriino plug-in. lisää istunto luoda tasapainoisempi sekoittaa tinkimättä dynamics raidat.... Lisää »

iZotope RX laajennus paketti edistäminen rajoitettu aika vain

iZotope RX laajennus paketti edistäminen vasta 29 päivänä syyskuuta 2016... Lisää »

Universal Audio käynnistää Limited Time Offer paljon

Universal Audio tarjoavat sinulle mahdollisuuden saada Unison esivahvistin plugin ilmaiseksi kun rekisteröinti mitään uusia Universal Audio Apollo Rackmount... Lisää »